Bee’s Wrap assortiment

Informatie       Assortiment       Verkooppunten       FAQ

Bee’s Wrap Medium
25 x 27,5 cm

Ideaal voor het verpakken van groenten, kruiden, een stukje kaas en het afdekken van schaaltjes.

Bee’s Wrap Large
33 x 35 cm

Dit is het perfecte formaat voor het verpakken van kaas. Een flink stuk kaas gaat met gemak goed verpakt in de bee’s wrap large.

Bee’s wrap sandwich

Ideaal om lunch mee te nemen. Leg de boterhammen in het midden (4 stuks gaat gemakkelijk). Vouw de punten van de wrap eroverheen, als laatste degene met het touwtje eraan, touwtje om het geheel heen en vastdraaien om het knoopje. Perfect lunchpakketje.

Bee’s wrap Lunchpack
Bee’s & Bears

Bee’s wrap Bread
43 x 58 cm

Een heel brood inpakken of een grote schaal afdekken, daar is het formaat Bread heel geschikt voor.

Bee’s wrap 3-pack Assorted

Drie maten bee’s wrap in 1 verpakking. De formaten small, medium en large zijn bij elkaar ideaal om te beginnen met het gebruik van bee’s wrap.

Bee’s wrap 3-pack Assorted Mimi’s Purple

De special ‘Mimi’s Purple’ bevat drie formaten bee’s wrap (small/medium/large) in een schitterend paarse kleur met een bedrukking van klaver. Klaver is een hele belangrijke plant voor bijen, dus hoe toepasselijk voor de bee’s wraps.

Bee’s wrap 3-pack Assorted Bees&Bears

De special Bees & Bears bevat drie formaten bee’s wrap (small/medium/large). De bedrukking is van blauwe geometrische lijnen. Leuk ter afwisseling in de keuken!

Bee’s Wrap
3-pack assorted Ocean

Drie maten bee’s wrap in 1 verpakking. De formaten small, medium en large zijn bij elkaar ideaal om te beginnen met het gebruik van bee’s wrap.

Bee’s Wrap
Variety Pack

Bee’s wrap

De gebruikte biologische katoen en de bedrukking erop zijn GOTS-gecertificeerd. Dit geeft o.a. de zekerheid dat milieuvriendelijk wordt geproduceerd en verwerkt.

Zelf bee’s wrap verkopen
in uw winkel of webshop?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn distributeur voor Nederland, België en Denemarken.

Contact